Työharjoittelut, työhön tutustumiset, näytöt

Tarjoamme toisenasteen ja korkea-asteen opiskelijoille mahdollisuuksia tutustua työharjoittelussa ja projekteissa erilaisiin tehtäviin. Rekrytointimme pohjautuu yksiköidemme tarpeisiin ja siksi työharjoittelijoille soveltuvia tehtäviä on vaihtelevasti tarjolla.

Työharjoittelu voidaan toteuttaa esimerkiksi:

-Tuki/tuetussa asumisessa
-Päihde/mielenterveyskuntoutuksessa
-Työpajalla
-Lastensuojelulaitoksessa
-Leirillä (kesäleirit/rippileirit/hiihtolomaleirit)
-Kyröskartanon peruskoulun erityisluokassa

Työharjoittelijan tulee olla 18 vuotta täyttänyt. Harjoittelu kestää vähintään 2 viikkoa yhtäjaksoisesti. Harjoittelupaikoissa on ruokailumahdollisuus ja Kyröskartanossa lisäksi majoitusmahdollisuus. Työharjoittelusta kirjoitetaan todistus ja arviointi, harjoitteluaika on palkatonta.

Työharjoittelumahdollisuuksia voit tiedustella lähettämällä hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen rekry [ät] alfakuntoutus.fi. Otamme sinuun yhteyden, mikäli meillä on tarjota sinulle opintosi ja aikataulutoiveesi huomioiden sopivia työharjoittelutehtäviä.

Opinnäytetyöt, projektit

Tarjoamme opintojen päätösvaiheessa oleville opiskelijoille (opiskelijaryhmille) mahdollisuuden opinnäytetyön tai pro gradun tekemiseen. Löydettyäsi opintojesi ja työkokemuksesi pohjalta mielenkiintoisen tutkimusongelman voit tiedustella yhteistyömahdollisuuksia suunnittelemasi lopputyön tekemiseen. Lähetä tutkimussuunnitelmasi sähköpostitse osoitteeseen rekry [ät] alfakuntoutus.fi. Voit myös kysellä meiltä ehdotuksia lopputyösi aiheeksi.

Tutkimussuunnitelman perusteella selvitämme yksiköidemme kiinnostuksen ja tarpeen kyseiseen projektiin. Otamme sinuun yhteyttä jatkokeskusteluja varten.