MEDIAPAJA

Kuntoutuspolun MediaPaja tarjoaa laitteistot ja perehdytyksen musiikki- ja videotuotantoon. Käytössä mm.  GreenScreen, bänditilassa 24-raitainen digitaalistudio sekä pienempi tila esimerkiksi konemusiikin tekoon. Laitteistosta löytyy myös sähkörummut. kitara ja basso. Ohjelmina käytämme musiikissa Garageband-ohjelmaa Macille sekä FL-studio 20:sta Windowsille. Videot leikataan IMovie-ohjelmalla. Pajalla tehdään myös kotisivuja.

Asiakkaalta toivotaan jonkin tasoista aiempaa kokemusta musiikin tekemiseen. Aiempi kokemus ei kuitenkaan ole välttämätöntä, koska ohjelmien käyttöön perehdytään pajalla. Yhteistyöprojekteja kannustetaan tekemään pajalaisten kesken. Projektit julkaistaan Kuntoutuspolun YouTube-kanavalla, mikäli asiakas niin haluaa.

MediaPajan työtoimintaan ilmoittaudutaan Tampereen työllisyydenhoidon palveluyksikön TYPAn työtoiminnan tai aikuissosiaalityön kautta. MediaPajalla työskennellään sekä Mac- että PC -ympäristöissä, mutta muitakin käyttöjärjestelmiä ja laitteita on käytettävissä.

Teemme myös aktiivisesti yhteistyötä muiden pajojemme kanssa ja toteutamme tarvittaessa heidän toimintaa tukevia tehtäviä.

MediaPaja Facebookissa

Lisätietoja

Työvalmentajat: 040 868 2490

Sähköposti: media(ät)sawu.fi