LuovaKartano

LuovaKartano toimii Lielahden kartanossa Näsijärven rantamaisemissa. LuovaKartanon toiminta on yhteisöllistä ja asiakaslähtöistä. Työtoiminnassa asiakas saa toteuttaa omaa osaamista ja kiinnostuksen kohteita sekä saada niihin tukea ja opastusta.

Tilat mahdollistavat esimerkiksi erilaisten kädentaidollisten töiden, atk- ja mediapuolen työtehtävien tekemisen, teatterin, kirjoittamisen, maalaamisen sekä ryhmätoiminnan. Toiminnassa hyödynnetään ympäristöä, luovaa ajattelua ja mahdollisia ulkopuolisia eri alojen taitajia. Osallistumiseen riittää kiinnostus ja motivaatio.

Tiiviissä yhteydessä LuovaKartanoon toimii LuovaStudio. Studion toiminta on suunnattu musiikkitaustaa omaaville. Studiolla soitellaan vaihtelevissa kokoonpanoissa eri tyylisiä musiikkisuuntauksia, ja tehdään demoäänityksiä. Toisinaan on esiintymistilaisuuksia, joita varten harjoitellaan tilanteeseen sopiva keikkasetti. Studiolla voi osallistua bändisoittoon tai keskittyä äänittämiseen ja miksaamiseen.

Työtoimintaan voi osallistua maanantaista torstaihin.

Ohjautuminen LuovaanKartanoon ja studioon tapahtuu Työllisyydenhoidonpalveluyksikön TYPA:n työtoiminnan tai aikuissosiaalityön kautta.

Lisätietoja:

Ohjaajat 040 868 2486

luovakartano (ät) kuntoutuspolku.fi

 

Kimmo Nyyssönen / Studio (Raholankatu 1)

050-4004332

luovastudio (ät) kuntoutuspolku.fi